Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Comida

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 27/12/1893Description: 10 x 15 cmOnline resources: | Note: Indica Sr.Balaguer. Forma dípticSummary: Tipus d'àpat: Dinar
Plats: | Crema Real | Sopa Frajana | Pescado Rio de Oro | Lonjas de vaca á la Tayllerand | Perdices del Castañar | Roquedo de hígado de pato | Capones de Mans | Alcachofas á la italiana | Canecillos helados | Postres: | Frutas | Dulces | Pastas | Vins: | Castel-Margaux | Jerez | Manzanilla | Champaña Gladiador | Malvasia de Oporto | Licors: | Ponche Gurugù | Cartuja | Anisete de Burdeos
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Plats: | Crema Real | Sopa Frajana | Pescado Rio de Oro | Lonjas de vaca á la Tayllerand | Perdices del Castañar | Roquedo de hígado de pato | Capones de Mans | Alcachofas á la italiana | Canecillos helados | Postres: | Frutas | Dulces | Pastas | Vins: | Castel-Margaux | Jerez | Manzanilla | Champaña Gladiador | Malvasia de Oporto | Licors: | Ponche Gurugù | Cartuja | Anisete de Burdeos
List(s) this item appears in: Menús Víctor Balaguer
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/195 Available 93687

Indica Sr.Balaguer. Forma díptic

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02