Comida
Material type: TextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 27/12/1893Description: 10 x 15 cmOnline resources: | Note: Indica Sr.Balaguer. Forma dípticSummary: Tipus d'àpat: DinarPlats: | Crema Real | Sopa Frajana | Pescado Rio de Oro | Lonjas de vaca á la Tayllerand | Perdices del Castañar | Roquedo de hígado de pato | Capones de Mans | Alcachofas á la italiana | Canecillos helados | Postres: | Frutas | Dulces | Pastas | Vins: | Castel-Margaux | Jerez | Manzanilla | Champaña Gladiador | Malvasia de Oporto | Licors: | Ponche Gurugù | Cartuja | Anisete de BurdeosSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Plats: | Crema Real | Sopa Frajana | Pescado Rio de Oro | Lonjas de vaca á la Tayllerand | Perdices del Castañar | Roquedo de hígado de pato | Capones de Mans | Alcachofas á la italiana | Canecillos helados | Postres: | Frutas | Dulces | Pastas | Vins: | Castel-Margaux | Jerez | Manzanilla | Champaña Gladiador | Malvasia de Oporto | Licors: | Ponche Gurugù | Cartuja | Anisete de Burdeos
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/195 | Available | 93687 |
Indica Sr.Balaguer. Forma díptic
There are no comments on this title.