Pasífae. Catàleg de la Biblioteca

Menu

Material type: TextTextPublisher: [s.l.] : [s.n.], 25/11/1888Description: 11 x 17 cmOnline resources: Note: Indica "Exmo Sr.Victor Balaguer"Summary: Tipus d'àpat: Dinar
Plats: | Huitres de Marennes | Potage á la parisien | Bouchés á la reine | Filet á la Financiere | Poisson sauce holandaise | Petit pois á l'anglaise | Dinde truffé | Postres: | Glaces nouveauté | Ananas au naturel | Desserts | Vins: | Jerez | Chateau Laffite | Rhin | Caves: | Moët Chandon | Licors: | Punch romain
Summary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Plats: | Huitres de Marennes | Potage á la parisien | Bouchés á la reine | Filet á la Financiere | Poisson sauce holandaise | Petit pois á l'anglaise | Dinde truffé | Postres: | Glaces nouveauté | Ananas au naturel | Desserts | Vins: | Jerez | Chateau Laffite | Rhin | Caves: | Moët Chandon | Licors: | Punch romain
List(s) this item appears in: Menús Víctor Balaguer
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Document gràfic Biblioteca Museu Victor Balaguer
FMENU 19 Menú/265 Available 93755

Indica "Exmo Sr.Victor Balaguer"

There are no comments on this title.

to post a comment.

© BIBLIOTECA MUSEU VÍCTOR BALAGUER TOTS ELS DRETS RESERVATS

Av. Narcís Monturiol, 2

08800 Vilanova i la Geltrú

biblioteca@victorbalaguer.cat

Telèfon 93 815 42 02