Menu
Material type: TextPublisher: [Vilanova i la Geltrú] : Impr. de José A. Milá, 06/03/1884Description: 4 x 13 cmOnline resources: | Note: Forma díptic. PolicromSummary: Tipus d'àpat: DinarAmfitrió: F. Ferrer y Ferret
Àpat dedicat a: Víctor Balaguer
Lloc de celebració: Vilanova i la Geltrú
Plats: | Ostras Marennes | Arroz á la Milanesa | Frito á la Chambord | Filete á la Montclos | Salmon á la Tártara | Espárragos á la Inglesa | Capon á la Périgord | Galantina de Faisan | Postres: | Bizcochos helados | Vins: | Graves | Jerez | Margó | Sauterne | Burdeos | Caves: | Champany | Licors: | Ponche ImperialSummary: Tipus d'àpat: DinarSummary: Amfitrió: F. Ferrer y FerretSummary: Àpat dedicat a: Víctor BalaguerSummary: Lloc de celebració: Vilanova i la GeltrúSummary: Plats: | Ostras Marennes | Arroz á la Milanesa | Frito á la Chambord | Filete á la Montclos | Salmon á la Tártara | Espárragos á la Inglesa | Capon á la Périgord | Galantina de Faisan | Postres: | Bizcochos helados | Vins: | Graves | Jerez | Margó | Sauterne | Burdeos | Caves: | Champany | Licors: | Ponche Imperial
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Document gràfic | Biblioteca Museu Victor Balaguer | FMENU | 19 Menú/524 | Available | 94008 |
Forma díptic. Policrom
There are no comments on this title.